Frågor och Svar angående vår nya produkt ViaKredit!

Posted on

Hos ViaKredit ansöker du om en så kallad kontokredit, vilket kan jämföras med att man har ett digitalt kreditkort. Vill du veta mer? Vi har samlat några frågor och svar nedan!

Innan du ansöker om en kredit eller ett lån är det bra att kontrollera vilket belopp som är rimligt att ansöka om och säkerställa att du har förmåga att återbetala krediten.

Hur mycket kan jag maximalt låna hos ViaKredit?

Du kan ansöka om en kreditgräns mellan 5000 och 20 000 kronor.  Beviljat belopp utbetalas till ditt konto. Har du beviljats en lägre kreditgräns kan du senare ansöka om en höjning.

När får jag pengarna insatta på mitt konto?

Har din kredit beviljats innan kl 13.00 på vardagar får du pengarna samma dag. Har din kredit beviljats efter kl 13.00 eller under en helgdag får du vanligtvis pengar nästa vardag. Har du konto i Nordea får du pengarna kort efter att du har beviljats kredit. Detsamma gäller när du ansöker om uttag inom din beviljade kreditgräns.

Hur fungerar ViaKredit?

ViaKredit är en löpande kontokredit, ungefär som ett kreditkort fast utan kortet, med en kreditgräns upp till 20 000 kronor. När du har beviljats din kreditgräns betalar vi ut hela det beviljade kreditbeloppet till ditt bankkonto. När du har amorterat av en del av din kredit kan du göra nya uttag inom den beviljade kreditgränsen. Du kan även ansöka om höjning av din kreditgräns, detta efter att 30% av krediten är återbetalt.

Tillkommer det några andra kostnader förutom ränta?

Nej, återbetalar du krediten i tid tillkommer det inga andra kostnader förutom kreditränta. Vi tar inga uppläggningsavgifter, årsavgifter eller faktureringsavgifter.

Vad kostar ViaKredit?

Den månatliga räntan är 7 % (dagsränta 0,2333 %). Du kan när som helst utan extra kostnad återbetala hela kreditbeloppet eller göra extra amorteringar. ViaKredit har inga uppläggningsavgifter, faktureringsavgifter eller årsavgifter.

 

 

Du ansöker om Kredit genom webbplatsen www.viakredit.se. För att kunna ansöka om Kredit måste du uppfylla följande grundvillkor, läs mer om dem här.

 

Vill du läsa mer? Klicka här.

 

Har du fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Mail: info@viakredit.se

Kundtjänst: 075-7575023

Chatt: www.viaconto.se

 

Denna typ av kredit är avsedd för oförutsedda utgifter eller om du tillfälligt har fått mindre inkomst än vanligt. ViaKredit passar även om du behöver extra pengar till större inköp och liknande.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.