Olika typer av lån online

Billiga lån

Sveriges billigaste lån?

2014-11-14 När du ska låna pengar så vill du säker hitta ett billigt lån och betala så lite som möjligt för lånet. Söker du på nätet efter billiga lån får du säkert upp många träffar från företag som erbjuder lån. Många av dem kanske hävdar att de har de billigaste priserna, lägst räntor eller liknande. Det gäller dock att se upp och läsa alla villkor noga för att hitta de riktigt billiga lånen. Om ett lån har en låg månadskostnad betyder det inte per automatik att det är ett billigt lån. Snarare tvärtom. Att dela upp ett mindre lån under väldigt lång tid gör att du betalar onödigt mycket i ränta och att lånet i själva verket inte var så billig som du tänkte.

Vad är ett billigt lån?

2014-11-14 Hur vet du om ett lån är billig eller inte? Ett sätt att jämföra lån för att hitta det billigaste lånet är att titta på den effektiva räntan som beräknas enligt en speciell formel. Den effektiva räntan är ett slags jämförspris som gör det enklare för konsumenten att avgöra om det tilltänkta lånet är ett billigt lån eller inte.

Billiga lån med låg ränta

2015-01-27 Viacontos lån kan vara ett bra alternativ när du behöver låna ett mindre belopp en kortare tid. Är du ny kund hos ViaConto så är det första lånet gratis. 

Öppettider

Vardagar:8:30 - 17:00