Olika typer av lån online

Snabblån

Hur tar du ett snabblån?

2014-11-14 Ett snabblån tar du vanligtvis genom att fylla i en ansökan direkt på låneföretagets hemsida. Syftet med snabblån är just att det ska vara enkelt och snabbt att ansöka och att din ansökan handläggs direkt istället för att först ta omvägar genom posten och eller samlas på hög hos storbanker när du råkat fylla i en pappersblankett fel. När du ansöker om snabblån så är ansökningsformuläret elektronisk och du får meddelande direkt ifall du glömmer fylla i någon uppgift. På så sett undviker du att låneföretaget får en ofullständig ansökan och måste be dig att komplettera din ansökan. Snabbt, smidigt och väldigt felsäkert!

Snabblån utan inkomst

2014-11-14 Saknar du deklarerad inkomst? Oroa dig inte – ViaConto gör alltid en individuella kreditbedömning och kan inhämta information om din nuvarande inkomst och bevilja ett lån även om du saknar deklarerad inkomst.

Låna pengar snabbt

2014-11-14 Varför ska man i vår digitala ålder behöva fylla i en massa pappersblanketter och skicka med vanlig post för att vänta på svar i flera dagar eller flera veckor? Debattörer som argumenterar för att det inte ska vara möjligt att låna pengar snabbt menar att människor ofta ansöker om lån utan att tänka efter. Vår erfarenhet visar tvärtemot att de flesta kunder först inhämtar information om de olika snabblånen och jämför flera olika lån innan de ansöker om ett snabblån. Många kunder besöker olika jämförelsesajter innan de skickar in sin låneansökan. Vår analys visar att kunder som besökt vår hemsida ofta återkommer en eller flera dagar senare för att skicka in sin låneansökan.

Gratis Lån

2015-02-06 För inte så länge sedan kunde den som sökte efter snabblån på nätet få många erbjudanden om gratis lån. Som regel var det första lånet gratis upp till ett visst belopp. Vissa företag erbjöd första lånet gratis upp till maxbeloppet, medan andra hade mer begränsade erbjudanden på exempelvis 500 kr eller 1000 kr. Ett tag erbjöd ett av snabblånebolagen gratis lån till alla och alltid.

Snabblån från ViaConto

2015-11-10 ViaConto har snabbt blivit en populär långivare på den svenska markanden och erbjuder snabblån från 1000-10000 kr. Snabblån kallas även för mikrolån, korttidslån, smslån, privatlån, internetlån eller mobillån. 

Öppettider

Vardagar:8:30 - 17:00