Ansök om lån- få det levererat i en matkasse!

Perfekt! Ansök om lån idag och du får lånet levererat hem i en matkasse. Vad förenklar väl vardagen mer än att få maten och lånet levererat hem till dörren? ViaContos flexibla köttbullar kanske skulle vara något?

Eller inte.. April april.. Gick du på det? Okej då, nästa år kanske!

Dyrt och onödigt, säger vissa. Praktiskt och ekonomiskt, säger andra. Vad tycker du om matkassar? Har du testat? Det kan nog minska de där impulsiva köpen som man oftast drabbas av när man går runt hungrig i en mataffär. Utbudet har växt och med det även kundgruppen. Det är inte längre bara den stressade småbarnsfamiljen som ser matkassen som en perfekt lösning i vardagen…

Tjänar du på att få en matkasse levererad hem?  Många pekar på att det kan vara ett smart ekonomiskt val men det blir säkert inte billigare för alla. Är du en sådan person som småhandlar och oftast köper hem sånt som du senare kanske inte äter? Då kanske matkasse är något för dig?

 

 

Trevlig helg!

 

 

 

 
Skriven av:
Om författaren: ViaConto erbjuder korttidskrediter till privatpersoner på den svenska marknaden. ViaConto tillhör VIA SMS Gruppen som har verksamhet i Sverige, Spanien, Lettland, Litauen, Polen och Tjeckien. Företaget har som mål att erbjuda finansiella tjänster som är användarvänliga och uppfyller kundernas behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.