Låt Podden göra jobbet!

Posted on

Har du inte lyssnat på en podcast tidigare? Då har du missat något! Tänkt dig att ligga i solstolen och koppla bort de tunga tankarna på arbete och samtidigt lyssna på något som kanske ger dig just det där tipset du saknat.

 

Under den senaste tiden har det vuxit fram massor av intressanta så kallade podcasts inom området ekonomi. Nya intressanta podcasts kommer dessutom med jämna mellanrum. Vi har samlat de fem podcasts som vi tänker lyssna på nu under sommaren.

Sparpodden – Sparpodden är en podcast om frågorna som rör din plånbok och ditt sparande. Programledare är Nordnets innovationschef Jan Dinkelspiel och sparekonom Günther Mårder.

 

Ekonomiska klubben – Aktiespararnas podd där allt inom ekonomi diskuteras.

 

Plånboken i P1– Sveriges Radios eget konsumentprogram. Det är en ganska allmän nivå utan djupare ingångar i börs och investeringar.

 

Planet MoneyNational Public Radios extremt populära podd om allt som har med pengar att göra. Här kommer du hitta ämnen som du inte visste fanns.

 

Prata pengar Prata pengar är podden där Unga Aktiesparares VD Philip Scholtzé och Nicklas Andersson tar upp frågor som rör sparande, aktier, fonder och privatekonomi.

 

Trevlig lyssning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.