Blogg, tävling och andra nyheter

Posted on

Tack för all feedback som vi har fått angående vår blogg och våra nyhetsbrev! Syftet med bloggen och nyhetsbreven är att öka medvetandet om olika aspekter av människornas vardagsekonomi – allt från krediter, sparande, fördelar och nackdelar med e-handel, våra konsumtionsmönster, till överskuldsättning och andra aktuella ämnen. Diskutera gärna och lämna kommentarer eller föreslå nya topics som ni önskar diskutera på vår blogg.

Vill ni föreslå diskussionsämnen eller är nyfikna om våra åsikter i frågor som rör privatekonomi, skicka gärna e-post till info@viaconto.se Där kan du även anmäla intresse för att motta nyhetsbrev och bloggupdateringar från ViConto.

Glöm inte att titta in på ViaContos Facebook-eller Twittersida där vi lägger ut löpande information och diskuterar intressanta ämnen.

 

VINNANRE I VÅR SUDOKU TÄVLING

Här kommer 3 lycklig vinnare som vi har dragit bland de rätta svaren i vår sudoku tävling och som får 5 Trisslotter var: (Nyhetssbrev daterat 2013-11-08)

Kurt Karlsson

Susanne Larsson

Johan Gille

Kontrollera brevlådan de närmaste dagarna – lotterna kommer med posten!

 

NYHET! NU UTÖKAR VI LÅNEERBJUDANDET

ViaConto arbetar ständigt med att anpassa sitt produkterbjudande till kundernas önskemål och nya trender på marknaden. Senaste nyheten i vårt låneerbjudande är att vi har ökat det maximala lånebeloppet till 10 000 kr och infört möjlighet att välja en längre återbetalningstid. För belopp över 3000 kr kan våra kunder nu välja att delbetala lånet även på 60 eller 90 dagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.