Vad är skillnaden mellan ett snabblån och en kredit?

Posted on

Alla kan hamna i en ekonomisk knipa och då kan ett snabblån eller en kredit vara den hjälpande handen när du snabbt behöver pengar. ViaConto erbjuder både snabblån och kredit.

ViaConto- flexibla lån

SMS-lån eller snabblån är ett korttidslån som ska återbetalas relativt snabbt. Kostnaden för ett snabblån är högre än för ett vanligt banklån men i gengäld behandlas din ansökan direkt och beviljat lån utbetalas vanligtvis samma dag. Du slipper vänta på avtal som ska skickas hem, undertecknas och returneras, och du slipper köa på banken och fylla i krångliga ansökningsformulär. Hos ViaConto kan du låna från 500 kr och upp till 10 000 kr. Lånet ska alltid betalas tillbaka inom 30, 60 eller 90 dagar beroende på vilket belopp och återbetalningstid du valt vid ansökan. Ansöker du om ett belopp över 3050 kr kan du välja en återbetalningstid upp till 90 dagar. Ansökan sker snabbt och enkelt via vår hemsida och du får ett preliminärt svar direkt. Återkommande kunder kan även via sms. SMS-lån och snabblån passar dig som tillfälligt behöver en mindre summa pengar. Att betala löpande räkningar eller regelbundet använda snabblån för konsumtion är dock ingen bra idé då räntan som du betalar för snabblånen är inte billig och snabblånen ska betalas tillbaka inom en ganska kort tid.

Har du frågor angående våra snabblån? Ring 075 75 75 023 eller läs mer på vår hemsida
Du kan även skicka e-post till info@viaconto.se!

 

ViaKredit – kontokredit för oförutsedda utgifter

ViaKredit är en löpande kontokredit, ungefär som ett kreditkort fast utan kortet, med en kreditgräns upp till 20 000 kronor. När du har beviljats din kreditlimit utbetalar vi hela det beviljade kreditbeloppet till ditt bankkonto. Du slipper vänta på ett plastkort som ska tillverkas och skickas hem till dig utan kan få tillgång till krediten direkt. Du väljer själv återbetalningstakten och kan när som helst återbetala hela krediten i förväg. Annars sker återbetalningen smidig via autogiro med minsta återbetalningsbelopp som utgör 12% av din utstående balans. När du har amorterat av en del av din kredit kan du enkelt göra nya uttag inom den beviljade kreditlimiten. Du kan även ansöka om höjning av din kreditlimit. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om kontokredit eller höjning av din kreditlimit och vi tar inte ut några uppläggnings- eller årsavgifter. Med en kreditränta på 7% per månad är ViaKredit ett billigare och mer flexibelt alternativ än snabblån.

Vill du läsa mer? Klicka här.

Har du frågor angående vår kredit? Ring 075 75 75 023 eller läs mer på vår hemsida
Du kan även skicka e-post till
info@viakredit.se!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.