ViaConto bakom kulissen – möt Jennifer

Posted on

Nu är det dags att presentera ännu en kollega. Denna gång lyfter vi kulisserna för en medarbetare som arbetar på avdelningen som tar hand om inbetalningar. Där ser man till att alla har fått fakturan i rätt tid och vid behov påminner kunder att förfallodagen har passerat.

Det händer att kunder missar våra fakturor som skickas elektroniskt eftersom man förväntar sig en pappersfaktura hem till brevlådan. Trots att det mesta nuförtiden går att skicka digitalt använder sig många företag fortfarande av pappersfaktura. Det är mest en gammal vana, tror vi. ViaConto vill gärna värna om miljön. Därför kommunicerar vi med våra kunder elektroniskt – både vis sms och e-post, samt skickar avtal och fakturor elektroniskt. Det enda som skickas i pappersformat är påminnelsen.

Har du missat din betalning? Då kan du räkna med att vi slår en pling. På så sätt slipper vi skicka ut en påminnelse och kunden slipper betala en påminnelseavgift. Här finns det även möjlighet att utifrån kundens förutsättningar hjälpa hitta en lösning om någonting inte har gått som planerat. Det är den bästa fördelen med att ringa.

Varje vecka kommer ni att få möta en av våra medarbetare och denna gång får ni möta Jennifer.

Möt Jennifer:

Jennifer är vår Excelguru. Vill du ha ett proffsigt utförande i Excel är det Jennifer du ska fråga. Hon är personen med koll och har arbetat på ViaConto i snart tre år.

Ringer du till ViaConto kundtjänst och talar med Jennifer möts du av en trevlig tjej som alltid vill kundens bästa. Hon kan hjälpa kunderna att hitta den bästa lösningen utifrån kundens förutsättningar.

På ett mer personligt plan är Jennifer en busig tjej men glimten i blicken. Är tangentbordet borta när du kommer till kontoret så är det hon som är den skyldige. Hon är mästare på att hitta på små roliga presenter till kollegorna. Vad sägs om en cykel med tillhörande cyklist gjort av aluminiumfolie som återvunnits från en chokladkaka?

jennifer konst

Men nu är det slut på att leta tangentbord. En ny Excellguru måste sökas. Jennifer ska nämligen flytta till grannlandet Norge. Sedan ska hon ut på ett spännande äventyr. Mer om det berättar hon säkert nedan.

Jennifers egen beskrivning.

Vad kul, äntligen blev det min tur att dela med mig lite av det goda av mig och mitt liv! Jag är en lättroad och rar person att umgås med som gillar att prata om allt mellan himmel och jord. På min fritid tillbringar jag min tid till att umgås med min sambo och vänner samt försöker träna på gymmet så mycket jag orkar. Jag har spelat basket i flera år sedan jag var 12 år och nu när jag inte spelar längre har jag svårt att lägga av med träningen eller så är jag bara rädd för att bli en soffpotatis 😉 För jag är en gottegris som alltid har och kommer alltid att älska allt som är sött och onyttigt!

Har jag gjort något spännande innan jag hamnade hos ViaConto? Jo, efter gymnasiet flyttade jag till grannlandet Norge för att jobba under ett par månader och sedan blev det en resa jorden runt i cirka 4½ månader. Även jag har, liksom kollegan Axel, rest runt mycket i världen och mer resa är planerat! Jag älskar att besöka nya delar av världen för att uppleva andra länders kulturer och även att bara kunna njuta av det fina livet har att erbjuda.

Det var ViaConto som fick mig att våga ta ett stort kliv in i vuxenlivet och flytta till Stockholm för att börja arbeta på mitt första riktiga jobb. Efter att ha jobbat här i lite mer än två år har jag lärt mig en massa lärorika men också konstiga saker (mest om kollegorna). Tyvärr är det nu dags för mig att ge mig ut på nya äventyr och kommer därför lämna ViaConto. Så jag vill med detta blogginlägg tacka mina fina kollegor som har orkat stå ut med mig och jag är verkligen glad över att fått lära känna er! Men vem vet, jag kanske kommer tillbaka en vacker dag…?

Kollegorna on Jennifer:

-Excel Guru/Einstein.

-Saklig, proffsig och alltid har koll på läget.

-Snabbtänkt och förstår sig väldigt bra på komplicerade tekniska processer. Skulle kunna bli ingenjör eller utveckla en egen jättefinurlig app som kan säljas för miljonbelopp.

-Väljer de bästa radiokanalerna.

– Fullärd i ViaContoskolan.

– Busig, ofta något lurt i kikaren.

-Även om du väcker henne kl 03:00 på natten kommer hon ändå kunna svara på alla dina frågor angående kundtjänst.

-Kombinerar stiliga långklänningar med trendiga solglasögon och påminner om en lite hemlighetsfull kändis.

-Har matlådor vars delikata doft frestar hungriga kollegor.

Tack för den här tiden Jennifer och hoppas att du återvänder till ViaConto igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.