Bästa tipsen för att spendera en regnig sommardag

Posted on

Dripp, dropp, dripp dropp..Vi svenskar är nog vana med att en del av vår semester börjar så! Låt inte regnet förstöra din sommar utan låt regnet göra din sommar.

Trött på regnet? Fly inomhus! Det verkar vara det som lockar de flesta när dropparna börjar falla. Låt inte vädret förstöra semestern – det finns mycket kul att göra även om solen strejkar. Vi har tagit hjälp av våra vänner på Facebook för att samla de bästa tipsen för en regnig sommardag.

Vi mottog många bra tips i tävlingen och att utse vinnaren var inte lätt, men vinnaren av två biobiljetter blev.. Frida E. Grattis! Vem vill inte mysa ner sig på en balkong med massor av filtar och spela spel hela dagen lång. Bra tips!

Frida E Om man har en balkong/ terass så är det ett ypperligt tillfälle att mysa till det lite extra med filtar, ljus och spela sällskapsspel samtidigt som man hör regnet smattra ute

Eftersom vi mottog så många bra bidrag vill vi utse två bidrag som vinner en trisslott var. Vi blev alla på kontoret sugna på att duka upp en picknik på en stor filt och varför inte äta nybakta bullar till det? Mumms! Vinnarna av varsin trisslott blev dessa två bidrag:

Marthina L Vi älskar picknick’ar och tillåter inte sommarvädret att man är ute…. Ja då får man ha picknick i vardagsrummet!

Ulf P Man bakar bullar och när de är klara så streamar man en film, smyger ner i soffan med hundar, ungar, bullarna och en kanna med iskall mjölk och bara njuter

Ni som har vunnit vänligen skicka ett PM till oss på Facebook.

 

Vi vill tacka alla som skickade in ett bidrag och önska er en fortsatt trevlig sommar!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.