Rimma till dig ett presentkort på 1000 kr!

Posted on

Är du bra på att rimma eller kanske bara tycker det är kul? Då är denna tävlingen perfekt för dig! Delta i vår rimtävling och du har chansen att vinna ett superpresentkort värt 1000 kr.

Hur deltar du? Det gör du genom att nedanför inlägget på Facebook, inte här på bloggen, skriva ett rim som passar till julklappen på bilden. Tagga sedan en kompis som du vill utmana i denna tävling!

 

Vinnaren utses på fredag och belönas med ett presentkort värt 1000 kr. Om du inte vinner kan du vara lugn.. det kommer fler chanser!

 

Läs reglerna nedan innan du deltar i tävlingen!

 

INGET KÖP ELLER BETALNING KRÄVS FÖR ATT VINNA!
1. Tävlingen arrangeras av ViaConto Sweden AB, vidare i texten ViaConto (Org.nr 556819-6041). Genom att delta i denna tävling accepterar deltagaren dessa tävlingsvillkor.
2. Tävlingen pågår fram till 18/12/2015. En tävling kommer publiceras i början av varje veckan på ViaContos Facebooksida fram till slutdatumet, totalt tre stycken med en vinnare i varje tävling.  Slutdatum för varje tävling publiceras i samband med publiceringen på Facebook.
3. Genom att delta i tävlingen bekräftar deltagaren att han/hon är minst 21 år gammal och bosatt i Sverige.
4. Anställda inom VIASMS Group, samarbetspartners samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i ViaContos tävlingar
5. Endast ett tävlingsbidrag per person beaktas.
6. Maximalt en vinst per tävlande.
7. Priset i denna tävlingen är ett presentkort á 1000 kr styck.  Endast ett presentkort per vinnare. Vinnarna utses av ViaConto Sweden AB jury. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan inte överlåtas eller ändras vad avser innehåll eller omfattning.
Om ViaConto, efter rimliga ansträngningar, inte har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnar är korrekta.
ViaConto ansvarar inte för några extra kostnader i samband med vinsten förutom fraktkostnader. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
8. ViaConto äger rätt att diskvalificera bidrag som strider mot etiska regler eller svensk lag.
9. ViaConto förbehåller sig rätten att förlänga tävlingsperioden.
10. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att ViaConto använder deltagarens kontaktuppgifter i enligt med reglerna ovan och att deltagarens namn och tävlingsbidrag används i marknadsföring i samband med tävlingen. ViaConto använder inte lämnade personuppgifter för direktmarknadsföring och uppgifterna överlåts inte till tredje part.
11. Deltagaren bekräftar att tävlingsbidraget har skapats av deltagaren själv och att ingen annan person eller organisation äger upphovsrätten till tävlingsbidraget. Om deltagaren publicerar ett tävlingsbidrag som bryter mot upphovsrätten, ansvarar deltagaren själv för eventuell skada som kan uppkomma till följd av brott mot upphovsrättslagen.

 

 

 Lycka till!

 

 

 

10 thoughts on “Rimma till dig ett presentkort på 1000 kr!”

 1. Denna kan du sitta på och ta det lugnt men även bli riktigt svett. Du kan använda den även om det är kyligt ute men skönast när det är hett.

 2. Svetten lackar när du denna tacklar.Och får du en till jul ha så kul men har du av glöggen smakat bör du inte köra bil då passar denna mer din stil.

 3. Om du kör fort eller sakta, måste du huvudet akta, en julklapp på två hjul, i sommar kan du med den ha jättekul!

 4. Till oslagbar frihetskänsla
  kan du denna grensla
  kliv bara upp på ramen
  mot härlig tur för damen

 5. Med denna tar du dig fram fort,
  det har jag alltid gjort.
  Denna tingest saknar ratt,
  men du måste ändå akta grannens katt.

 6. Med vinden fläktandes i ditt hår,
  och musklerna krampandes i dina
  lår,
  kan du på denna trampa,
  ända tills det i benen börjar krampa.
  Extra kilon på kroppen kan brännas,
  det må du tro kommer att kännas.

 7. Nu har tomten från ViAconto Sweden AB tröttnat på mitt eviga tjat det handlar om två hjul nej inte gocart den tar tomten åt söder och norr om du vill ta du en lång tur efter all julesill

 8. Med denna tar du dig fram snabbt och smart,
  ingen bensin, tänk vad underbart,
  men för din egen skull,
  glöm inte hjälm ifall du trillar omkull!

 9. Röd är denna farkost på två hjul,
  används både till nytta och för kul!
  Dock ej lika lämplig under vinter,
  då man i halkan ganska lätt slinter..
  Att föredra är även en hjälm på knoppen,
  för kondition och miljö är denna julklapp toppen!

 10. Man kan med denna kämpa och stå i, men också ta det lugnt och vara fri. Du sitter skönt och du gör det med stil, det är ingen bil, men du kan ändå fara i väg som en pil:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.