Så betalar du räkningarna under ledigheten!

Posted on

Sanden mellan tårna och en värmande sol som sträcker sig längs hela stranden, semesterkänsla? Men semesterfeelingen kan lätt försvinna om du sedan kommer på att räkningarna ligger hemma.. oregistrerade. Sköt dina bankärenden från solstolen!
Betala dina räkningar via internet innan du åker eller utnyttja möjligheten till autogiro så att du kan njuta av semestern och slipper vara orolig för att dina räkningar inte blir betalade i tid. Men om det ändå dyker upp en räkning mitt under semestern har vi några tips.

Mobilt BankID är hos de flesta förvalt vid din inloggning i mobilbanken. Med mobilt BankID kan du låta dosan ligga kvar i byrålådan. Logga in och kontrollera så du inte har en inställning på mobilbanken att endast redan registrerade mottagare kan betalas via mobilt bankid.

E-faktura med autobetalning är ett säkert och enkelt sätt att få och betala räkningar. När du valt autobetalning kommer e-fakturans belopp att betalas utan att du behöver godkänna varje betalning. Många banker erbjuder att du får ett meddelande så fort en e-faktura registreras på din bank. Kolla med din bank och se vad just de erbjuder.

Med swish kommer pengarna in på mottagarens konto direkt oavsett vilken bank mottagaren har. Detta förutsatt att mottagaren erbjuder betalningssättet swish! Allt som behövs är ett mobil- eller swish-nummer.

 

 

Har du fler tips? Dela gärna med dig.

 

Trevlig sommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.