Låna mindre summa pengar med ett snabblån utan uc.

Posted on

Låna en mindre summa pengar

Det är ibland så att man behöver låna pengar snabbt, och det för att det skett något som man inte kan styra över. Oftast går det bra att ta ett snabblån utan uc, särskilt om det är en mindre summa pengar det handlar om. Det går ofta att ta ett sådant här lån, genom smsa låna, eller som ett mobillån.

Hur mycket kan du låna?

Ett internetlån där du kan låna pengar snabbt och som även går in fort på ditt konto ligger oftast mellan 1000-20000 kronor. När du ansökt om lån, samt att du blivit godkänd, så har du ofta pengarna på kontot samma dag. Detta beror lite på vilken tid på dygnet du ansökt och vilken bank du har. Oftast är låneansökan på nätet öppet dygnet runt. De kreditgivare som erbjuder smslån utan uc har dock även börjat att kunna erbjuda lite större lån med.

Hur länge får du låna?

Om det är ett snabbt lån, på en mindre summa mellan 1000-5000 kr så är det oftast även en snabb återbetalningstid på dessa. Det brukar vara allt från 14 dagar upp till 45 dagar. Det beror på vad långivaren har för villkor. Många erbjuder även avbetalning på lånet, då har du en viss summa du ska betala varje månad på det lån du tog. Missa inte att betala tillbaka ditt lån, för det gör att du nästa gång har möjlighet att låna en större summa.

Är det säkert med internetlån?

Om du ansöker om ett mobillån, eller ett internetlån, så är det minst lika säkert som att ta ett lån på en vanlig bank. Alla långivare har ett krav på sig att de på sin hemsida ska ha fullständiga villkor och även sina uppgifter. Dessa ska även stå med i det skuldebrev du undertecknar. Du kan även ringa och prata direkt med långivaren om du vill känna dig extra säker.

Hur får jag pengarna på banken?

Många långivare idag låter dig verifiera dig själv, med ett bank-id vid ansökan, samt att du ska fylla i ditt bankkontonummer. Detta gör att de kan göra en direktutbetalning till dig. En del av kreditgivarna använder sig hellre av verifiering via internetbank. De får då direkt tillgång till ditt bankonto och kan sätta in ditt lån om ansökan går igenom.

Vad kostar det att låna pengar?

När man ska låna pengar snabbt och det mellan 1000-5000 kr då får man även betala ränta på den summa man valde. Dessa räntor är något högre än vanliga banker men du ser alla avgifter när du ansöker. En del tar ut ansökningsavgift, andra erbjuder nya kunder helt räntefria lån. Ett räntefritt lån innebär att du betalar tillbaka exakt samma summa som du lånade, utan att behöva betala ränta.

Det är viktigt att du ser till att endast låna så mycket pengar du vet att du kan betala tillbaka så att du inte sätter sig själv i en skuldfälla.

Låna inte mer än vad du har råd att betala tillbaka så du inte hamnar i en skuldfälla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.