LÅNA 1000 KR UPP TILL 30 DAGAR

Behöver du låna 1000 kr för en tidsperiod på upp till 30 dagar?

Just nu erbjuder vi nya kunder vårt bästa sms lån upp till 1000 kr helt räntefritt. Inget annat tillkommer. Betala bara tillbaka det som du har lånat!

Hos ViaConto kan du låna 500 – 3000 kronor i upp till 30 dagar. Behöver du låna belopp mellan 3001 och 10 000 kronor kan du välja om du behöver lånet i 30, 60 eller 90 dagar.

För att kunna ansöka om ett lån måste du uppfylla våra grundvillkor, samt klara en kreditprövning. ViaConto genomför alltid en sedvanlig kreditprövning och en individuell kreditbedömning. Har du till exempel en betalningsanmärkning eller låg inkomst, kan det medföra att ViaConto beviljar dig ett mindre lån än du först ansökt om. Du kan även ansöka om sms lån på 500 kronor.

 

 

Hur mycket kostar det att låna 1000 kr?

Lånar du 1000 kr i 30 dagar, betalar du 250 kr i ränta. ViaConto har bland de lägsta avgifterna på marknaden på denna typ av lån. Du kan enkelt se hur mycket det kostar att låna hos ViaConto genom att ändra summa och återbetalningstid i fältet ”Hur mycket vill du låna” och ”Hur länge” på vår hemsida.

Kostar det något extra att ansöka om lån hos ViaConto?

Vi tar inga avgifter för ansökan, oavsett om Din ansökan beviljas eller inte. Vissa andra bolag tar betalt för kreditprövning och administration även om ditt lån inte beviljas. Hos är det helt gratis att ansöka om lån.

Vad blir den effektiva räntan om jag lånar 1000 kr i en månad?

Effektiv årsränta är ett sätt att jämföra lån med olika villkor, men kan vara svår att förstå när det handlar om kortfristiga lån, eftersom det är ett mått på de årliga räntesatserna. Därför är vi extra tydliga med hur mycket du behöver betala för ditt lån och anger det exakta beloppet i kronor som ett lån hos ViaConto kostar. Betalar du tillbaka ditt lån i tid, tillkommer det inga andra avgifter.

Vad är fördelen med att låna hos ViaConto?

Om du behöver en mindre summa pengar under en kortare tid, är det bäst att be någon närstående eller en vän om hjälp än att ta ett så kallat sms lån.” Detta är givetvis sant och detta råd får man av olika rådgivare. I verkligheten är det dock långt från alla som har någon som kan hjälpa till just när det behövs. Det känns inte heller roligt att berätta för vänner att man är i behov av pengar.

Det andra rådet är att ansöka om ett kreditkort eller ta ett banklån, där man får en större summa pengar med lägre årsränta. Det är dock inte alla som kan få ett kreditkort eller ett banklån, då man kanske precis har kommit ut i arbetslivet eller är studerande, och inte har tillräckligt hög inkomst för att ta ett större lån. Att låna mer pengar än man behöver, leder som regel till att man spenderar mer än man hade tänkt sig från början, och i slutändan får man betala ännu mer i ränta och avgifter än om man hade lånat 1000 kr med så kallat sms lån.

Om du funderar på att ta ett sms lån, kan det vara värt att jämföra priser och välja det bästa sms lånet. Det finns många internetsidor som jämför lån och många smslån forum som diskuterar sms lån och snabblån. Tänk bara på att internetsidor som jämför lån och smslån forum kan ha gammal information och att rankningen inte alltid speglar verkligheten. Vill du vara säker på att du får det bästa sms lånet, måste du läsa alla villkor och kontrollera priset själv hos respektive långivare.

Är du ute efter snabba sms lån är skillnaden inte så stor mellan olika långivare. De flesta erbjuder någon form av besked direkt på skärmen om lånet kan beviljats eller inte. Det är dock aldrig så som vissa föreställer sig att man bara behöver smsa LÅNA och pengarna kommer in på kontot direkt. De flesta företag behöver i genomsnitt 20 minuter på sig att behandla din låneansökan och utbetalningarna är beroende av bankernas bryttider för överföringar. Har ditt lån beviljats på förmiddagen, får du vanligtvis pengar samma dag på eftermiddagen.

Om det inte är snabbheten utan kostnaden som är viktig, rekommenderar vi att du letar efter räntefria lån.

 

Chatta med oss!