LÅNA 3000 KR UPP TILL 30 DAGAR

Behöver du låna 3000 kr för en tidsperiod på upp till 30 dagar?

Hos ViaConto kan du låna 500 – 3000 kronor i upp till 30 dagar. Behöver du låna belopp mellan 3001 och 10 000 kronor kan du välja om du behöver lånet i 30, 60 eller 90 dagar.

Viaconto erbjuder korttidskrediter som även kallas för snabblån, sms lån, smålån, mobillån, sms kredit och mikrolån.

 

 

Hur mycket kostar det att låna 3000 kr?

Lånar du 3000 kr i 30 dagar, betalar du 450 kr i ränta. ViaConto har bland de lägsta avgifterna på marknaden på denna typ av lån. Du kan enkelt se hur mycket det kostar att låna hos ViaConto genom att ändra summa och återbetalningstid i fältet ”Hur mycket vill du låna” och ”Hur länge” på vår hemsida.

Kostar det något extra att ansöka om lån hos ViaConto?

Vi tar inga avgifter för ansökan, oavsett om din ansökan beviljas eller inte. Vissa andra bolag tar betalt för kreditprövning och administration även om ditt lån inte beviljas. Hos är det helt gratis att ansöka om lån.

Vad blir den effektiva räntan om jag lånar 3000 kr i en månad?

Enkel årsränta blir 183% och effektiv ränta blir 448%. Effektiv årsränta är ett sätt att jämföra lån med olika villkor, men kan vara svår att förstå när det handlar om kortfristiga lån, eftersom det är ett mått på de årliga räntesatserna. Därför är vi extra tydliga med hur mycket du behöver betala för ditt lån och anger det exakta beloppet i kronor som ett lån hos ViaConto kostar. Betalar du tillbaka ditt lån i tid, tillkommer det inga andra avgifter.

Vad är fördelen med att låna hos ViaConto?

Om du behöver en mindre summa pengar under en kortare tid, är det bäst att be någon närstående eller en vän om hjälp än att ta ett så kallat sms lån.” Detta är givetvis sant och detta råd får man av olika rådgivare. I verkligheten är det dock långt ifrån alla som har någon som kan hjälpa till just när det behövs. Det känns inte heller roligt att berätta för vänner att man är i behov av pengar.

Det andra rådet är att ansöka om ett kreditkort eller ta ett banklån, där man får en större summa pengar med lägre årsränta. Det är dock inte alla som kan få ett kreditkort eller ett banklån, då man kanske precis har kommit ut i arbetslivet eller är studerande, och inte har tillräckligt hög inkomst för att ta ett större lån. Att låna mer pengar än man behöver, leder som regel till att man spenderar mer än man hade tänkt sig från början, och i slutändan får man betala ännu mer i ränta och avgifter än om man hade lånat exakt det man behöver med så kallat sms lån.

Hur hittar jag det bästa sms lånet?

Om du funderar på att ta ett sms lån, kan det vara värt att jämföra priser och välja det bästa sms lånet. Det finns många internetsidor som jämför lån och många smslån forum som diskuterar sms lån och snabblån. Tänk bara på att internetsidor som jämför lån och smslån forum kan ha gammal information och att rankningen inte alltid speglar verkligheten. Vill du vara säker på att du får det bästa sms lånet, måste du läsa alla villkor och kontrollera priset själv hos respektive långivare.

Du kan använda sökord som sms lån, snabblån, mobil lån, smålån, sms kredit och liknande när du söker på nätet för att jämföra olika långivare. För bästa träff kan du kombinera sökordet med beloppet som du vill låna. Exempelvis: smslån 3000, snabblån 3000 eller låna 1500.

Flera större långivare, inklusive ViaConto, erbjuder även live chatt på sin hemsida. Tveka inte att ställa frågor om något är oklart!

 

 

Chatta med oss!