LÅNA 4000 KR UPP TILL 90 DAGAR

Behöver du låna 4000 kr för en tidsperiod på upp till 90 dagar?

Hos Viaconto kan du låna 3001 – 10 000 kronor i upp till 90 dagar. Vid ansökan kan du på ett enkelt sett se hur stora dina månadsbetalningar kommer att bli om du väljer ett 60 eller 90 dagars lån.

För att kunna ansöka om ett lån måste du uppfylla våra grundvillkor, samt klara en kreditprövning. Har du till exempel en betalningsanmärkning eller låg inkomst, kan det medföra att ViaConto beviljar dig ett mindre lån än du först ansökt om.

ViaConto gör alltid en individuell bedömning av din återbetalningsförmåga. Om du ansöker om ett större lånebelopp med 30 dagars återbetalningstid, men ViaConto bedömer att du inte har tillräckligt kreditutrymme för att återbetala hela lånebeloppet efter 30 dagar, kan ViaConto erbjuda dig att istället ta lånet på 60 eller 90 dagar och återbetala i flera delar. Då minskar beloppet som du ska återbetala varje månad. Det är lite dyrare att ha lånet under längre tid, men du har alltid rätt att återbetala lånet i förtid.

Vill du återbetala ditt 60 eller 90 dagars lån redan efter 30 dagar behöver du bara meddela oss detta.Hur mycket kostar det att låna 4000 kr?

Lånar du 4000 kr i 30 dagar, betalar du 600 kr i ränta. Vill du istället ha lånet i 60 dagar och återbetala det i två delbetalningar, blir den totala räntekostnaden 950 kronor. Återbetalar du lånet på 90 dagar med tre delbetalningar sjunker din månadskostnad, men räntekostnaden blir lite högre – 1066 kronor totalt. ViaConto erbjuder bland de lägsta avgifterna på marknaden för denna typ av lån. Du kan enkelt se hur mycket det kostar att låna hos ViaConto genom att ändra summa och återbetalningstid i fältet ”Hur mycket vill du låna” och ”Hur länge” på vår hemsida. Var smart när du lånar!

Tänk på att denna typ av lån inte är ett långsiktigt kreditalternativ. Låna inte mer än vad du verkligen behöver och tänk igenom hur länge du behöver lånet. En längre återbetalningstid medför högre räntekostnad.

Denna typ av lån är avsedd för att fungera som överbryggningslån när du tillfälligt har fått extrautgifter eller liknande. Det är inte ett lämpligt alternativ till konsumtionslån.

 

 

 

Chatta med oss!