Olika typer av lån online

Olika typer av lån online

2014-11-14

Olika typer av lån online

Genom att erbjuda mindre online-lån på 1000-10000 kronor har ViaConto på kort tid blivit en mycket populär långivare i Sverige. Den typen av online-lån som ViaConto erbjuder kallas även för snabblån, SMSlån, mobillån, mikrolån, privatlån, korttidslån eller internetlån. ViaConto har som mål att alltid ha tydliga villkor, snabb och smidig ansökan online samt bland de lägsta priserna för motsvarande typ av internetlån i Sverige. Fördelen med ViaConto lån är att du själv kan välja exakt det lånebeloppet som du behöver samt att du ser direkt vad lånet kommer att kosta. Hela räntekostnaden är avdragsgill och du kan även förlänga lånet vid behov. Det är bättre att låna exakt den summan som du behöver och betala det tillbaka vid nästa lön, än att ta större privatlån som du betalar av under många år utan att veta den faktiska kostnaden för lånet.

ViaConto erbjuder lån till privatpersoner över 18 år och första lånet upp till 1000kr är alltid ränte- och avgiftsfritt. Du betalar bara tillbaka det som du har lånat och effektiv ränta är 0% ! Med andra ord – ViaConto erbjuder dig som ny kund Sveriges billigaste snabblån online.

Har du tillfälligt behov av en mindre summa pengar är ViaConto online lån ett smidigt sätt att täcka detta behov. Vår kundtjänst är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor genom vår Live chatt, telefon eller e-post.

Snabblån via nätet har snabbt blivit ett populärt sätt att låna mindre summor pengar. Genom att fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret direkt på nätet och signera din ansökan med e-legitimation slipper du krångliga blanketter och vägen förbi brevlådan. Hos ViaConto får du svar direkt om din ansökan uppfyller våra krav för beviljande av lån. Du kan därefter alltid logga in på din kundprofil på ViaConto och se dina fakturor, avtalsvillkor, lånets förfallodag mm.

För att du ska kunna avgöra om ViaConto online-lån är något som passar just Dig har vi samlat här information om olika typer av online lån och allt du behöver veta om lån när du lånar på nätet. Det är bara en sak som vi vill att våra kunder verkligen ska förstå – det som så många tror om SMS lån och snabblån – att det räcker med att skicka ett sms och pengarna omedelbart landar på ditt konto, det stämmer inte riktigt. För att kunna erbjuda låga avgifter för våra korttidslån, är ViaConto beroende av att kunder betalar tillbaka eller förlänger sina lån i tid. Därför genomför ViaConto alltid en sedvanlig kreditprövning.

Öppettider

Vardagar:8:30 - 17:00