Olika typer av lån online

Lån utan fast inkomst eller anställning

Lån utan inkomstkrav

2014-11-14 Kan man låna utan att ha en inkomst? Finns det låneföretag som beviljar lån utan inkomstkrav? Dessa frågor får vi ibland av personer som inte har någon deklarerad inkomst men vill ansöka om lån. Innan vi svarar ja eller nej på dessa frågor måste vi förklara vad inkomstkravet egentligen innebär.

Låna utan fast inkomst

2014-11-14 Du har hört det förr: ”Du kan få snabblån även om saknar inkomst”. Det menar många skribenter som vill framhäva snabblån som lösningen på alla dina ekonomiska problem, eller tvärtom, för att påvisa hur omdömeslösa och oansvariga snabblåneföretagen är när de beviljar lån till personer utan fast inkomst.

Korttidslån utan fast anställning

2014-11-12 Vill du låna pengar men har inte någon fast inkomst för tillfället? 
Dagens arbetsmarkand ser inte längre ut som den gjorde för 10 års sedan. Det har blivit vanligt med projektanställningar, vikariat, behovsanställning och andra tillfälliga arbeten som alla har gemensamt att man inte är fast anställd. Många kombinerar studier med att arbeta extra. Att en bank skulle bevilja ett lån till en person som inte har regelbunden fast inkomst sedan minst ett år tillbaka är oftast otänkbart. 
 

Öppettider

Vardagar:8:30 - 17:00