Olika typer av lån online

Billån online

2014-10-30

Har den perfekta bilen dykt upp och du saknar bara några tusen kronor för att bilen ska bli din?  Hos ViaConto kan du låna upp till 10000 kr direkt på nätet och få pengarna oftast samma dag. Vi kallar inte det för billån, men det kan vara värt att veta att du kan låna till bilen och få din ansökan behandlat omgående. När det finns många potentiella köpare som är intresserade av en bil, brukar affären genomföras väldigt snabbt och då hinner du inte sälja din nuvarande bil eller vänta på nästa lön. Med ViaContos enkla online ansökan kan du få ett litet billån senast inom en bankdag. Signera din ansökan med e-legitimation eller genom bankinloggning för en extra snabb behandling. Har du konto hos Nordea får du ditt billån insatt på konto nästan direkt efter utbetalningen. Har lånet beviljats innan 13.30 får du pengarna samma dag även om du har konto i andra banker än Nordea. Med pengarna på kontot kan du ringa bilförsäljaren och bilen kan bli din. 

Glöm bara inte att kontrollera om det är säljaren som äger bilen och att den sedan tidigare är fullbetald. Annars kan du bli tvungen att lämna ifrån dig bilen till den rättmätiga ägaren, som tidigare finanserat bilen. Exempelvis en bank eller annat kreditbolag som beviljat billån till den tidigare ägaren. 

Blev bilen allt du hade hoppats för? Grattis! Om inte, kom ihåg att du även kan låna pengar till bilreparationer när något krånglar och verkstadsräkningen blev mer än du hade räknat med. 

Billån utan kontantinsats

2014-11-14 Ska du köpa bil men saknar pengar till kontantinsats?  Reglerna säger att du ska betala minst 20% av bilens pris som kontantinsats.  När den perfekta bilen dyker upp är det svårt att låta tillfället passera och vänta på nästa tillfälle när drömbilen ska vara till salu.

Låna till bil

2014-11-14 Körkort och egen bil är ofta högt upp på önskelistan för många som är beroende av allmänna kommunikationsmedel för att komma till jobbet, skjutsa och hämta på förskolan eller släpa hem matkassar efter att ha veckohandlat. Att ha en egen bil underlättar vardagen men medför även högre kostnader.

Öppettider

Vardagar:8:30 - 17:00