Olika typer av lån online

Låna till bil

2014-11-14

Körkort och egen bil är ofta högt upp på önskelistan för många som är beroende av allmänna kommunikationsmedel för att komma till jobbet, skjutsa och hämta på förskolan eller släpa hem matkassar efter att ha veckohandlat. Att ha en egen bil underlättar vardagen men medför även högre kostnader.

När du ska köpa en bil, är det viktigt att välja rätt. En nyare bil kan vara mycket dyrare och oftast behöver du ta ett billån, men å andra sidan minskar risken att du behöver lägga pengar på reparationskostnader. Det är dock inte alltid självklart att du får ditt billån beviljat. Är du studerande, har väldigt varierande inkomster eller har haft någon betalningsanmärkning, kan du få avslag på din ansökan om billån. Då måste du spara ihop till bilen själv.

ViaConto kan hjälpa dig med billån om du köper bilen privat och behöver lite extra pengar. Att köpa en begagnad bil privat är oftast billigare än att köpa genom en bilhandlare, och då är det bra att veta att man kan låna lite extra pengar om den tilltänkta bilen kostar lite mer än vad du har sparat ihop. Det kan absolut vara värt att betala några tusenlappar extra för en lite bättre bil än att lägga ner mycket pengar på reparationer.

Hos ViaConto kan du låna upp till 10000 kr och du får svar på din ansökan direkt. Vi betalar ut pengarna så fort vi har beviljat ansökan och oftast får du pengarna på ditt konto samma dag. Det kan vara bra att veta om den perfekta bilen dyker upp och du behöver ett litet billån!

Billån utan kontantinsats

2014-11-14 Ska du köpa bil men saknar pengar till kontantinsats?  Reglerna säger att du ska betala minst 20% av bilens pris som kontantinsats.  När den perfekta bilen dyker upp är det svårt att låta tillfället passera och vänta på nästa tillfälle när drömbilen ska vara till salu.

Billån online

2014-10-30 Har den perfekta bilen dykt upp och du saknar bara några tusen kronor för att bilen ska bli din?  Hos ViaConto kan du låna upp till 10000 kr direkt på nätet och få pengarna oftast samma dag.

Öppettider

Vardagar:8:30 - 17:00