Billiga lån med låg ränta

Viacontos lån kan vara ett bra alternativ när du behöver låna ett mindre belopp en kortare tid. Är du ny kund hos ViaConto så är det första lånet gratis. 
 
Även när du lånar flera gånger erbjuder ViaConto bland dem billigaste mikrolånen på markanden. Du ser hela lånekostnaden direkt på vår hemsida när du har valt beloppet och löptiden. Inga andra kostnader tillkommer och hela räntekostnaden är avdragsgill i din deklaration. Det innebär att den faktiska lånekostnaden blir 30% lägre. Skulle du välja att förlänga lånet redovisar vi förlängningsavgiften som en räntekostnad till Skatteverket och den blir också avdragsgill i din deklaration.
 
När någon långivare påstår att de har lägst ränta på sina lån, så gör du klokt med att alltid jämföra med ViaConto. Vi följer noga våra konkurrenter på markanden och har som mål att erbjuda bäst villkor till våra kunder.
 
Vi belönar gärna våra kunder som har skött sina tidigare lån hos oss. Som återkommande kund kan du därför få fina erbjudanden om ränterabatt när du lånar flera gånger. Håll utkik i din e-post!
Varför lånar ViaConto ut pengar gratis?
 
Många tänker att det säkert finns dolda avgifter. Ingenting kan väl vara gratis? Särskilt när det gäller mikrolån och så kallade snabblån? 
 
De dolda avgifterna brukar som regel finnas i det finstilta – dvs villkor som företaget eller långivaren skriver med liten text någonstans där det knappt syns och innehåller information om dolda avgifter som tillkommer i efterhand. Många erbjudanden om räntefria butikskrediter är exempelvis utformade på detta sätt med villkor som kunden sällan uppmärksammar förrän det är för sent. 
 
När du väl köpt sin fina soffa på kredit och får din första faktura inser du att ”den räntefria krediten” hade vissa finstilta villkor, att kreditgivaren tar en uppläggningsavgift på flera hundra kronor samt tiotals kronor för avisering varje månad. Eller att krediten var räntefri bara i 30 dagar – därefter får kunden välja att dela upp det på ett antal månader med en uppläggningsavgift och ränta på 30%. Vissa långivare tar till och med en avgift när du betalar med autogiro.
 
De dolda avgifterna finns i många skepnader och utformningar. 
Har ViaConto lån dolda avgifter?
 
ViaConto har inga dolda avgifter! När vi säger att första lånet är gratis, så är det helt gratis – ingen ränta, ingen uppläggningsavgift, ingen aviserings- eller faktureringsavgift och ingen ansökningsavgift.
 
ViaConto erbjuder första lånet helt gratis för att kunderna ska kunna testa och se hur smidigt det är att låna från ViaConto. Vi tror att nöjda kunder kommer tillbaka och berättar om oss även för andra.
 
Därför lånar vi ut pengar helt gratis till nya kunder.
Chatt med oss