Olika typer av lån online

Snabblån från ViaConto

2015-11-10
ViaConto har snabbt blivit en populär långivare på den svenska marknaden och erbjuder snabblån från 500-10 000 kr. Snabblån kallas även för mikrolån, korttidslån, smslån, privatlån, internetlån eller mobillån. 
 
Med en smidig ansökan online kan du välja exakt det belopp som du behöver samt välja återbetalningstid på upp till 90 dagar. Vid behov kan du enkelt förlänga lånet med 7, 14 eller 30 dagar. Pengarna sätts in direkt på ditt konto efter vi godkänt dig som låntagare. Du får besked direkt på skärmen samt per sms när vi betalat ut pengarna. Oftast får du pengarna samma bankdag.
 
 
Är du ny kund hos ViaConto?
 
Då kan du få första lånet helt utan ränta och avgifter. Du betalar inga som helst räntekostnader, uppläggningsavgifter, ansökningskostnader eller aviavgifter. Du betalar tillbaka bara det som du har lånat. På så sätt kan du testa vår online lånetjänst och känna dig trygg nästa gång du behöver ett lån. Vi tror att nöjda kunder kommer tillbaka och rekommenderar oss till andra, därför låter vi våra kunder få första lånet gratis. 
 
Det skall vara smidigt att låna pengar online och ViaContos ansökning tar inte lång tid. Har du inte tillgång till en dator kan du ansöka om lånet i din mobiltelefon. Vår mobilsida är anpassad för att fungera snabbt och smidigt i din smartphone. Som befintlig kund loggar du in på vår sida från en dator eller din mobil eller surfplatta för att se din faktura eller ansöka om nytt lån.
 
Vilken information krävs?
 
Första gången du ansöker behöver du ange ditt telefonnummer, e-postadress och personnummer, samt fylla i några uppgifter om din ekonomiska situation. Du verifierar din identitet genom bankinloggning via Instantor. Har du e-legitimation kan vi även använda det för att identifiera dig. Det krävs ingen säkerhet för ViaConto-lån och vi skickar inte hem några papper. Vi sköter allt snabbt och enkelt online. Fakturan får du per e-post. 
  ViaContos snabblån är prismässigt en av de mest förmånliga på marknaden för mikrolån med generösa återbetalningsalternativ. Skulle du ha frågor angående våra snabblån är du mer än välkommen att ringa vår kundtjänst eller använda vår live chat-funktion direkt på hemsidan. Våra handläggare svarar snabbt på dina frågor vardagar mellan 8.30 – 20.00 och lördagar 10.00- 16.00

Hur tar du ett snabblån?

2014-11-14 Ett snabblån tar du vanligtvis genom att fylla i en ansökan direkt på låneföretagets hemsida. Syftet med snabblån är just att det ska vara enkelt och snabbt att ansöka och att din ansökan handläggs direkt istället för att först ta omvägar genom posten och eller samlas på hög hos storbanker när du råkat fylla i en pappersblankett fel. När du ansöker om snabblån så är ansökningsformuläret elektronisk och du får meddelande direkt ifall du glömmer fylla i någon uppgift. På så sett undviker du att låneföretaget får en ofullständig ansökan och måste be dig att komplettera din ansökan. Snabbt, smidigt och väldigt felsäkert!

Snabblån utan inkomst

2014-11-14 Saknar du deklarerad inkomst? Oroa dig inte – ViaConto gör alltid en individuella kreditbedömning och kan inhämta information om din nuvarande inkomst och bevilja ett lån även om du saknar deklarerad inkomst.

Låna pengar snabbt

2014-11-14 Varför ska man i vår digitala ålder behöva fylla i en massa pappersblanketter och skicka med vanlig post för att vänta på svar i flera dagar eller flera veckor? Debattörer som argumenterar för att det inte ska vara möjligt att låna pengar snabbt menar att människor ofta ansöker om lån utan att tänka efter. Vår erfarenhet visar tvärtemot att de flesta kunder först inhämtar information om de olika snabblånen och jämför flera olika lån innan de ansöker om ett snabblån. Många kunder besöker olika jämförelsesajter innan de skickar in sin låneansökan. Vår analys visar att kunder som besökt vår hemsida ofta återkommer en eller flera dagar senare för att skicka in sin låneansökan.

Gratis Lån

2015-02-06 För inte så länge sedan kunde den som sökte efter snabblån på nätet få många erbjudanden om gratis lån. Som regel var det första lånet gratis upp till ett visst belopp. Vissa företag erbjöd första lånet gratis upp till maxbeloppet, medan andra hade mer begränsade erbjudanden på exempelvis 500 kr eller 1000 kr. Ett tag erbjöd ett av snabblånebolagen gratis lån till alla och alltid.

Öppettider

Vardagar:8:30 - 17:00