Frågor&Svar

Var hittar jag OCR-numret?

OCR-nummer finner du på din faktura som skickats till din e-post. Där finns olika OCR-nummer beroende om du ska förlänga eller återbetala hela lånet. Du hittar även alla uppgifter om du loggar in på din användarprofil på viaconto.se

Hur återbtalar jag mitt lån?

Lån tagna innan 2017.04.06 återbetalas via Bankgiro eller Swish.
Bankgirokonto: 794-8540. Ange OCR-nr vid betalning.
Swish-nr: 1233930260. Ange OCR-nr i meddelandefältet.
Fakturan med OCR-nummer skickas till dig via e-post efter utbetalning av lånet. Information finns även i din användarprofil på viaconto.se.

Lån tagna fr.o.m 2017.04.06 återbetalas via autogiro.
Aviseringen skickas till dig via e-post 8 dagar innan förfallodagen. Har autogiro inte kunnat dras måste du själva göra en inbetalning:
Bankgirokonto: 794-8540. Ange OCR-nr vid betalning.
Swish-nr: 1233930260. Ange OCR-nr i meddelandefältet.
OCR-nummer hittar du på avin som skickas till din e-post samt i din användarprofil på viaconto.se

Jag hittar inte min faktura. Kan ni skicka en ny till mig?

Fakturan skickas till din e-postadress i samband med att lånet betalas ut till ditt konto. Se efter om du har mottagit fakturan. Vi har märkt att våra e-postmeddelanden emellanåt hamnar i skräppostfiltret hos våra kunder. Om du vid kontroll av skräppostmeddelanden fortfarande inte kan hitta din faktura, kan du se alla betalningsuppgifter genom att logga in med dina användaruppgifter här på hemsidan.

Kan jag få en avbetalningsplan hos er?

Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp med att dela upp din betalning. Kostnaden för upprättande av avbetalningsplan är 170 kr. Aviavgift för varje avbetalningstillfälle tillkommer.

Vad ska jag göra om jag inte kan betala tillbaka lånet i tid?

Om du inte kan betala tillbaka lånet i utsatt tid, kan du förlänga det med 14 eller 30 dagar genom att betala en förlängningsavgift. Bankgironummer, OCR-nummer och belopp finner du på din faktura (för lån upp till 30 dagar) samt i din användarprofil på viaconto.se (för alla lån upp till 90 dagar). Du kan även kontakta vår kundtjänst för att få uppgifter som du behöver för att förlänga ditt lån.

Öppettider

Vardagar:8:30 - 17:00